Intranet  >Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >

Over ons

De mensen van Hunt IT  brengen bedrijven en ICT professionals gespecialiseerd in de vakgebieden infrastructuur en (web) development bij elkaar. In de praktijk betekent dit dat we ICT vacatures  vervullen, job alerts verzenden, goede gesprekken voeren, ontwikkelingen op de voet volgen én meer. Alles om te zorgen dat ICT professionals én organisaties hun ideale match vinden. Wij recruiten goed getraind ICT personeel dat perfect bij een organisatie past. We zorgen voor opleidingen, om ICT professionals én de bedrijven die zij versterken nóg beter te maken.

Een stap verder gaan

We zijn sterk in detachering, projectmanagement en contractadministratie. Dan heb je als organisatie geen omkijken naar bijvoorbeeld de migratie naar Windows 10 of Cloud oplossingen met Azure, Intune en Office 365. Het aansluiten van 100 mobile devices op het interne netwerk of in de cloud of het herprogrammeren van je software-/maatwerk applicaties in C# .Net, PHP of Java.

Goed geregeld

Hunt IT is aangesloten bij het STIPP en natuurlijk NEN 4400-1 gecertificeerd. En over de kosten geen onduidelijkheid: wij hebben voor de cijfertjes een Graydon Award waarmee we tot de top van financieel gezonde en meest transparante bedrijven behoren. Wij leveren kwaliteit en blijven voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van ter beschikking stellen van professionals. Hiervoor zijn wij een verregaande samenwerking aangegaan met Personeel specialisten . 

Beschikbare medewerkers

Goed gevoel voor de match

Duidelijkheid, bewuste keuzes en een goed gevoel staan voorop. Omdat we werken met een combinatie van freelancers en eigen projectmedewerkers hebben we volledige controle. En met detavast oplossingen heeft een organisatie de touwtjes in handen. Wil je als bedrijf het touw laten vieren, ook de werving & Selectie van ICT Professionals of procedure tot inzet van een kennismigrant is bij ons in goede handen!

Bekijk ook

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.